Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Utilitățile publice și soluții de automatizare

9 mai 2023 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Automatizarea în domeniul utilităților publice se referă la utilizarea tehnologiei și a software-urilor specializate pentru a automatiza procesele de gestionare a resurselor și serviciilor publice, cum ar fi alimentarea cu energie electrică, gaz, apă și canalizare.

Această automatizare poate fi realizată prin intermediul senzorilor și a dispozitivelor de monitorizare a rețelelor, care pot colecta date în timp real despre consumul de energie, apă și gaze și pot transmite aceste informații către sistemul central de monitorizare. Aceste date pot fi apoi procesate și analizate de către software-uri specializate pentru a oferi informații utile pentru operatorii de utilități publice.

Automatizarea în domeniul utilităților publice poate fi benefică în mai multe moduri. În primul rând, poate ajuta la îmbunătățirea eficienței și a productivității, prin reducerea timpului și a costurilor asociate cu activitățile de mentenanță și reparare. În plus, poate ajuta la îmbunătățirea calității serviciilor publice, prin reducerea numărului de întreruperi și avarii în rețele și prin asigurarea unei alimentări constante cu energie, apă și gaz.

În al doilea rând, automatizarea în domeniul utilităților publice poate contribui la reducerea impactului asupra mediului, prin optimizarea utilizării resurselor și reducerea consumului de energie și de apă. În plus, poate ajuta la reducerea costurilor de operare și întreținere, precum și la îmbunătățirea siguranței și a securității rețelelor și a echipamentelor.

Details

Date:
9 mai 2023
Time:
3:00 pm - 5:00 pm
Event Category:
Event Tags: