Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Automatizarea în sistemului medical și eHealth

28 martie 2023 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Digitalizarea sistemului medical este un proces de transformare a sistemului medical tradițional într-unul bazat pe tehnologie, prin utilizarea soluțiilor digitale și a dispozitivelor electronice pentru a gestiona și a îmbunătăți serviciile medicale.

Această digitalizare poate fi realizată prin diferite mijloace, cum ar fi telemedicina, dosarele medicale electronice, aplicații mobile pentru sănătate și alte tehnologii inovatoare. Aceste soluții digitale pot ajuta la îmbunătățirea accesului la servicii medicale, reducerea timpilor de așteptare, îmbunătățirea calității serviciilor medicale și reducerea erorilor medicale.

De asemenea, digitalizarea sistemului medical poate ajuta la creșterea eficienței și productivității în sistemul de sănătate, prin optimizarea fluxului de lucru și reducerea cheltuielilor. În plus, soluțiile digitale pot contribui la îmbunătățirea comunicării între medici și pacienți, precum și la monitorizarea stării de sănătate a pacienților și gestionarea datelor medicale.

În concluzie, digitalizarea sistemului medical poate fi benefică pentru pacienți, medici și întregul sistem de sănătate, prin îmbunătățirea accesului la servicii medicale, îmbunătățirea calității serviciilor medicale și creșterea eficienței și productivității în sistemul de sănătate.

Details

Date:
28 martie 2023
Time:
3:00 pm - 5:00 pm
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Comisia specială pentru automatizare și viitorul muncii
View Organizer Website

Venue

Camera Deputaților
Strada Izvor 2-4
București, 041037 România
+ Google Map
View Venue Website